Palvelut - Taloushallinto


Tuotamme  liike- ja asuinkiinteistöjen monipuolisia taloushallintopalveluita. Kukin työntekijöistämme on asiakkaastaan kokonaisvastuussa, joten palvelumme on tehokasta ja aina asiantuntevaa. Asiakkaalla on yksi nimetty henkilö, joka hoitaa mahdollisimman laajasti kaiken asiakkaan taloushallinnon.

Olemme myös täyden palvelun tilitoimisto. Kauttamme saa kaikki taloushallinnonpalvelut. Toimimme asiakkaidemme talousosastona, maksaen laskut, laskemalla ja maksamalla palkat, perimällä myyntisuoritukset ja vuokrat sekä tietenkin hoidamme myös kirjanpidon ja kaikki viranomaisilmoitukset sekä järjestämme tilintarkastukset. Tarvittaessa olemme apuna myös hallinnollisissa pöytäkirjojen laadinnassa ja muussa hallinnon järjestämisessä. Tehtävien jako ja raportointitarve suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakasyrityksemme toimivat useilla eri toimialoilla.

Toimintaympäristömme nopeine tietoliikenneyhteyksineen on ajanmukainen, siksi asiakaskohtaisesti räätälöity laaja raportointi on helppo toteuttaa. Raportit voimme toimittaa myös helposti
luettavina sähköisessä muodossa tai cd-rommille siirrettynä.
   


Tutustu ja lue lisää palveluistamme:


1) Isännöinti...............................>>

2) Taloushallinto........................>>


   
 


<< Klikkaa takaisin etusivulle >>